Не ме карайте да коментирам полета на гълъба. Това каза съпредседателят

...
Не ме карайте да коментирам полета на гълъба. Това каза съпредседателят
Коментари Харесай

Василев отвърна на Донев и даде съвет на Габровски

" Не ме карайте да разясня " полета на гълъба ". Това сподели съпредседателят на " Продължаваме Промяната " Асен Василев за обвиняванията на Гълъб Донев, че си прави пиар акция, като два дни преди този момент е почнал да приказва за границата и като че ли се опълчва на това ние да влезе в Шенген.

" Но ние приказваме за границата от май месец, не приказваме от последните два дни. Оттогава взехме ограничения, с цел да може " Капитан Андреево “ да бъде запушено като дупка в европейската граница. Служебният кабинет вместо да продължи тези старания освен, че ги спря, а ги върна назад – не си внесоха таксата за делото и ще го изгубят против лабораторията. “, съобщи още Василев. 
-->
Аз мисля, че Шенген е една доста значима тематика за българското общество. Знаем, че министър председателят е индивидът, който би трябвало да съставлява страната в Европейски Съюз и да води всички диалози, в това число с другите представители на другите страни в Европейски Съюз – господин Рюте, канцлерът на Австрия. Така че бихме желали да чуем какво те са му споделили и надлежно каква е пречката България да не бъде призната в Шенген “, сподели на брифинга пред публицисти съпредседателят на " Продължаваме промяната “ Асен Василев.

Другото нещо, което не се случи в този парламент е,че в първите дни на този парламент внесохме антикорупционните закони, за което холандците споделиха, че те би трябвало да бъдат признати, добави Василев.

" Днес за първи път, след като страните оповестиха, че ще ни спрат за Шенген, започнаха да се преглеждат тези закони. А два месеца се занимавахме с Изборния кодекс. Това, което сега виждаме е, че вместо тези старания да бъдат продължени, вместо да си свършим техническата работа и да нямат мотив, с който да ни откажат, ние малко като след " дъжд качулка “ се сетихме чак като ни споделиха – къде са ви законите за антикорупция, къде ви е границата сухопътната “? ", съобщи Асен Василев, представен от " Фокус ". 

Все още не сме получили покана за диалози с ГЕРБ, само че моят съвет към господин Габровски е да се концентрира върху партиите, които биха обезпечили поддръжка за възможен кабинет, а по-късно ще обсъждаме 16-те политики, които ние ще подкрепим като съпротива, безапелационен е Василев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР